CONNECT 2.0 – NIEUWE SERVICE, MEER FUNCTIES

Orwak introduceert met trots Connect 2.0, een gloednieuwe editie van de dienst met extra functies die de klanten meer voordelen en een geheel nieuwe gebruikerservaring bieden!

Het web portaal heeft een volledig nieuw design en een moderne interface. Het is geschikt voor smartphone browsers en er is nu ook een app beschikbaar om de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid verder te verbeteren.

ORWAK CONNECT VOORDELEN

  • Blijf in controle: Het web portaal biedt een overzicht van de status van uw balenpersen, evenals statistieken, die ook eenvoudig naar Excel kunnen worden geëxporteerd, over bijvoorbeeld de balenpersfrequentie en het aantal geproduceerde balen.
  • Ononderbroken gebruik: De beheerder krijgt een e-mail zodra de balenpers vol is of onderhoud nodig heeft en kan ervoor zorgen dat de machine snel weer operationeel is om onnodige stilstand te voorkomen.
  • Productief gebruik van tijd & optimale logistiek: De balenpersen hoeven niet routinematig te worden gecontroleerd – alleen wanneer dit wordt gemeld. Op basis van de informatie op het portaal kunt u ook de verzamelroute van de balen efficiënt plannen.

HOE WERKT HET? BEKIJK DE CONNECT 2.0-ANIMATIE

EEN GEWELDIGE DEAL

De SMART-modem, de licentie en de communicatiedienst voor 12 maanden maken deel uit van het pakket. Een SIM-kaart is al in de modem geïmplementeerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lokale operatorovereenkomsten of extra onvoorziene kosten.

Orwak Connect is beschikbaar voor:

COMPACT    ORWAK 3220    ORWAK 3250   ORWAK 3500    POWER    MULTI 5070 HDC    MULTI 9020S    TOM

× Proefplaatsing?