Orwak vat een productieve en inspirerende week van drukke dagen en veel standbezoeken van partners, nieuwe en potentiële klanten samen op IFAT, ’s werelds grootste afval- en recyclingbeurs, die om de twee jaar in München wordt georganiseerd. 18 hallen en 260 000 m² van de nieuwste innovaties in de industrie die worden tentoongesteld, trokken 119 000 bezoekers uit 155 landen en maken van IFAT een echt wereldwijd evenement.

HEB JE IFAT GEMIST? VOLG ONS OP EEN 360º TOUR

Kon je niet aanwezig zijn op IFAT 2022 in München? Geen zorgen, het is nog niet te laat om het te ervaren! Volg een 360º-tour, bezoek de Orwak- en SULO-stands en luister naar de opgenomen live-presentaties:

IFAT “COMPACT IS IMPACT” STIJL

De nieuwe Compact Is Impact-boodschap en het nieuwe ontwerp doordrongen elk kenmerk op de Orwak-stand. Licht, verheven, minimalistisch met oranje highlights! Een bord met het hele assortiment en QR-codes die de bezoekers naar het productgedeelte van de website voor video’s en specificaties leidden, bleken nuttig te zijn.

ONDERDEEL VAN SULO GROUP

SULO Group had een grote stand in de aangrenzende hal waar kernproducten werden getoond en digitale en live presentaties werden gegeven. Het thema op IFAT 2022 was “THE NEW ERA” – klaar om het duurzame afvalbeheer van de toekomst te stimuleren https://sulogroup.com 

× Proefplaatsing?