STERKE AANWEZIGHEID EN LANGE GESCHIEDENIS IN DE BENELUX

Het merk en de producten van Orwak zijn goed ingeburgerd in de Benelux. We bedienen al tientallen jaren klanten in België, Luxemburg en Nederland en bieden duurzame oplossingen voor meer winstgevende afvalverwerking in verschillende industrieën. Tecnor was 30 jaar de Orwak-distributeur in België en Tomra Systems BV vertegenwoordigde Orwak in Nederland sinds 2006.

Orwak is onderdeel van SULO Group en ons zusterbedrijf SULO Benelux is sinds 2021 distributeur voor Orwak in België en neemt vanaf 1 augustus 2022 de verantwoordelijkheid voor de verkoop en service van de producten van Orwak in Nederland over.

Van pre-sales advies tot het selectieproces en post sales ondersteuning, het SULO Benelux team staat voor je klaar. 

Ontmoet het team 

“OPLOSSINGEN CREËREN, VOOR HET AFVAL VAN VANDAAG
OM DE GRONDSTOF VAN MORGEN TE ZIJN”

De visie van SULO Group

SULO, een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Frankrijk, is een eersteklas partner voor inzameloplossingen – een toonaangevende internationale fabrikant van bakken, ondergrondse en halfondergrondse systemen voor het verzamelen en scheiden van recycleerbare materialen.

SULO Group in het kort:

  • 500 miljoen Euro omzet
  • +60 uitgeruste landen
  • 8 productielocaties
  • +2500 medewerkers
  • #1 Europese leider in oplossingen voor pre-inzameling van afval

Bezoek de website van SULO Group

COMPACT IS IMPACT

VOORDELEN VOOR U

Onze oplossingen verbeteren de bedrijfsefficiëntie, dragen bij aan een schonere werkomgeving en een natuurlijkere omgeving; het genereren van de beste totale afvalverwerkingseconomie. Samengeperst in één lijn: Het compact houden maakt een impact.
Lees verdere

GEMAAKT IN ZWEDEN: NEEM EEN TOUR IN DE FABRIEK VAN ORWAK

Het hoofdkantoor en de moderne productiefaciliteit van Orwak zijn gevestigd in Zweden. Doorheen zijn geschiedenis heeft Orwak het voortouw genomen bij innovatieve nieuwe ontwerpen voor zijn persen en balenpersen, terwijl alleen de hoogste productienormen werden gehandhaafd.

HET VERHAAL VAN ORWAK – SLIMME OPLOSSINGEN SINDS 1971

“Er was eens” zoals alle goede verhalen beginnen! Bekijk de film en volg uns op een spannende reis door vijf decennia.

Go Green. Koop een oranje machine.

Wanneer u kiest voor een Orwak-oplossing, investeert u in een machine die wordt geproduceerd met 100% groene stroom en in een merk dat zich bezighoudt met klimaatcompensatie en duurzaamheid bevordert! Lees verder

× Proefplaatsing?