PURE GROENE STROOM IN ONZE FABRIEK

We voelen ons sterk betrokken bij het milieu wanneer we afvalverdichtingsapparatuur ontwerpen die recycling bevordert en bijdraagt ​​aan een lagere CO2-uitstoot. Het is dus voor ons een natuurlijke beslissing om bij de productie van onze machines in de fabriek in Orwak alleen energie te gebruiken uit hernieuwbare bronnen, wind- en waterkracht geproduceerd in Zweden.

We gebruiken 100% wind – en waterkracht bij de productie

VOORDELEN

  • Natuurlijk effectief
  • Permanent door ondergrondse mineralisatie
  • In tegenstelling tot emissiereducties of -compensaties die voorkomen dat extra CO in de atmosfeer terechtkomt, verwijdert de oplossing van Climeworks historische en onvermijdelijke emissies uit de lucht.

CO2 IN DE LUCHT OPVANGEN EN VEILIG ONDERGRONDS OPSLAAN

Wat als we de tijd zouden kunnen terugdraaien en de CO2-uitstoot uit het verleden kunnen terugdraaien? Wat als er een gigantische stofzuiger was die de lucht zuiverde? In zekere zin is dat er nu! Orwak is er trots op het Direct Air Capture-project te ondersteunen, gebaseerd op de verbazingwekkende innovatie van het Zwitserse bedrijf Climework die CO2 uit de lucht opvangt en veilig ondergronds pompt, waar het in de loop van de tijd in steen wordt omgezet! Het is een concrete, effectieve en blijvende oplossing! Een echte en inspirerende actie om klimaatverandering tegen te gaan! Bekijk deze video en laat je inspireren!

× Proefplaatsing?