ORWAK 3500 is de nieuwste toevoeging aan het kernassortiment van verticale balenpersen. Als uw bedrijf te maken heeft met grote hoeveelheden verpakkingsmateriaal, zal deze sterke en robuuste balenpers van 50 ton dit krachtig verdichten tot balen met een hoge dichtheid. Profiteer van de indrukwekkende volumereductie en daardoor minder transporten en een productiever gebruik van winkel- en magazijnruimte. Besteed minder tijd aan vervelende handmatige afvalverwerking en meer aan de activiteiten die er echt toe doen in uw bedrijf!

PROFITEER VAN GROTE BALEN, KLAAR OM TE VERKOPEN

Zet kosten om in inkomsten bij het leveren van gecomprimeerde en in balen verpakte recyclebare materialen aan de recyclingindustrie. De ORWAK 3500 kartonnen balen wegen tot 500 kg en worden vastgezet met spanbanden of draad.

INTELLIGENTE FUNCTIES EN VEILIGHEID IN HET HART

ORWAK 3500 heeft hetzelfde moderne en gebruiksvriendelijke gebruikerspaneel met baal- en service-indicatoren, materiaalkeuzeschakelaar en baalhoogte-instellingen als de COMPACT- en POWER-balenpersen in het Orwak-assortiment. Veiligheid voor de operator en andere mensen in de omgeving heeft altijd onze hoogste prioriteit. De print in model 3500 bewaakt continu het veiligheidssysteem en het “grendel- en wiel”-vergrendelingssysteem op de onderste deur zorgt ervoor dat de deur geleidelijk en gecontroleerd kan worden geopend, zelfs bij het verdichten van expanderende materialen.

BLIJF VERBONDEN

ORWAK 3500 is klaar om te communiceren bij het kiezen van de Orwak Connect-optie. Het is een op een modem gebaseerde communicatieservice waarmee de balenpers updates en waarschuwingen naar de beheerder kan sturen, evenals essentiële informatie en baalstatistieken naar het webportaal.